Leefstijl

LEEFSTIJL

Beweegcoach Leefstijl
Beweegt jouw kind wel voldoende?
Dat is niet zo vanzelfsprekend. Wij ondersteunen bij het vinden van een geschikte sport of beweegactiviteit voor je kind.
En kan de eerste keer naar de nieuwe sport meegaan als dat helpt. Ook na de start is het mogelijk om contact te onderhouden met de beweegcoach om te kijken hoe het gaat.

Contact:
Friso Bakker, t:06-83524444
Bart Maljers, t: 06-53246892

Jongeren op Gezond Gewicht
Een gezonde jeugd begint bij de omgeving van je kind. Daarom focust de JOGG-aanpak niet alleen op je kind zelf, maar voornamelijk op de omgeving van je kind. Op wat thuis de norm is als het gaat om bewegen en voeding, wat het meekrijgt in het trommeltje naar school, of het genoeg beweegt en of er iets gezonds te vinden is op het menu van de lokale sportkantine. Het streven is een samenleving waarin alle kinderen en jongeren wonen, leren, recreëren en werken in een omgeving waarin een gezonde leefstijl de normaalste zaak van de wereld is. De omgeving is veel omvattend, en daarom is het belangrijk om partners te betrekken die invloed hebben op de omgeving van je kind. Heb je ideeën of wil je meedenken? Heel graag!

Contact:
Jos van Putten, t:06-83524445