Tijdelijke vacature beweegcoach

2 november 2016 19:08 STICHTING CARREFOUR, WELZIJNSGROEP NOORDOOSTPOLDER ZOEKT voor de duur van 1 februari 2017 tot 1 augustus 2017 een beweegcoach voor 16 uur per week (M/V) (in verband met zwangerschapsverlof)

Wij zijn
Stichting Carrefour geeft uitvoering aan het welzijnswerk binnen de gemeente Noordoostpolder in de volle breedte. De beweegcoaches richten zich op het bevorderen van sport en bewegen in relatie tot het voorkomen van gezondheidsrisico’s van inwoners. In de samenwerking met partners wordt er daarbij aandacht besteed aan het ontwikkelen/ verbeteren van structureel gezond-, beweeg- en pedagogisch beleid. Hierbij is er extra aandacht voor kwetsbare doelgroepen.

Wij zoeken
Een enthousiaste sportieve collega die inwoners aanzet tot bewegen en een gezonde leefstijl. Je bent breed inzetbaar, onder andere bij sportverenigingen en je hebt affiniteit met aangepast sporten. Je zoekt aansluiting met de doelgroepen in de buurt en activeert en stimuleert hen om deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten. Hiermee lever je een bijdrage aan optimale ontwikkelingskansen met extra aandacht voor jeugd die opgroeit met meer risicofactoren.

Wij vragen
· Een relevante opleiding op sportgebied;
· Een grote mate van zelfstandigheid;
· Aantoonbare ervaring met aangepast sporten;
· Ervaring met het begeleiden van (sport)verenigingen;
· Zeer goede communicatieve vaardigheden;
· Rijbewijs en beschikking over een auto;
· Wonen in de regio heeft de voorkeur.

Wij bieden
· Verantwoordelijk en zelfstandig werk;
· Een tijdelijk dienstverband voor de duur van het zwangerschapsverlof van 1 van de beweegcoaches;
· Enthousiaste collega’s;
· Arbeidsvoorwaarden conform de CAO, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De functie is ingeschaald in schaal 8.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Randstad Emmeloord, via het telefoonnummer 0527 – 632177.