Week van de Sport

Van vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september vindt de Week van de Sport Noordoostpolder plaats. In de Week van de Sport slaan sportclubs, scholen, sporters en ‘Heel Noordoostpolder Sport’ de handen in één. Met als doel om sport en bewegen te promoten, inwoners van de Noordoostpolders in beweging te brengen en sportclubs in de schijnwerpers te zetten. De Week van de Sport is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek en wordt in de Noordoostpolder georganiseerd door het netwerk ‘Heel Noordoostpolder Sport.’ 

Heel Noordoostpolder Sport


Heel Noordoostpolder Sport is het nieuwe sportplatform in de Gemeente Noordoostpolder, ontstaan vanuit het Lokaal Sport- en Bewegen akkoord. De belangrijkste ambities beschreven in het akkoord zijn:  
  • Inclusief sporten en bewegen stimuleren
  • Sport- en beweegaanbieders ondersteunen in het werken aan gezonde en toekomstig bestendige verenigingen
  • Kinderen en jongeren stimuleren om te bewegen.  

Inspiratie, ideeën en voorbeelden

Er worden tal van activiteiten georganiseerd! Sportclubs zetten de deuren open, scholen geven extra aandacht aan sport en op 20 september vindt de Avond van de Sport plaats. Klik op onderstaande afbeeldingen voor informatie én inspiratie!

Informatie voor scholen  I
nformatie voor Sportclubs


Doe mee! 
Wij nodigen de sportclubs, scholen en natuurlijk alle inwoners van de Noordoostpolder uit om in beweging te komen! Heb jij een leuk idee voor de Week van de Sport, neem dan contact op met de organisatie via het mailadres: nick.proce@carrefour.nu. Deelnemende sportclubs en scholen kunnen uiteraard rekenen op ondersteuning! 

Blijft op de hoogte


Wil je volledig op de hoogte blijven? Volg Heel Noordoostpolder Sport dan op Instagram, TikTok en Facebook.